Scents & Colors Almere

 • Foto-11-10-17-15-58-36

Place Category: Interieur & LivingPlace Tags: 10destraatje, almere, almerestad, centrum, geur, geurkaarsen, kaarsen en ontspannen

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Na de wereldberoemde 9-straatjes van Amsterdam heeft Almere het tiende straatje. En wel de Zadelmakerstraat. Allerlei leuke speciaalzaakjes waar je voor bijzondere items terecht kunt en echt goede verkoopadviseurs de scepter zwaaien.

  Scents and Colors vind je dan ook in de Zadelmakerstraat en wel op nummer 15. De heerlijke geurtjes komen je van verre al tegemoet. Een winkel met een smal en diep assortiment. Oftewel van een paar dingen bijna alles. Je kunt bij Scents and Colors terecht voor geur in je huis, auto of waar jij dan ook maar sfeer wilt creëren. Van geurkaarsjes, geurwaxen, essentiële oliën, kaarsen van goede waxen tot geurhangers. Dit alles in de mooiste kleurtjes. Scents and Colors voert A-merken. Bijvoorbeeld Yankee Candle en Lampe Berge. De Rolls Roys onder de huisgeuren.

  Ik heb Ingrid Schonenberg, eigenaresse van de winkel, leren kennen toen de Sjopping Mol tegenover haar winkel zat. Een Hagenees, in 1982 in Almere geland. Kordaat, goedlachs, doortastend, kort van stuk en rap van tong. Ingrid dacht, na voor de tweede keer werkloos te zijn geworden, “het is d’r op of d’r onder”. Nu of nooit. Niet meer opboksen tegen een arbeidsmarkt waar ik te oud voor ben. Ingrid haar eigen woorden overigens. En ik ga ook niet achter de geraniums zitten. Ik begin mijn eigen winkel. Het liefst iets met geur en kleur. En dat is Ingrid gelukt. Het is in haar winkel één grote geur- en kleurexplosie. Je stapt binnen en je waant je in een zorgeloze omgeving. Wat geur en kleur al niet voor je doen. Heerlijk. Je kikkert er helemaal van op. Een lust voor het oog en je neus.

  Zij heeft zich vastgebeten in haar concept en struinde naast haar winkel allerlei feesten en partijen af met een ieniemienie Scents and Colors. Bouwen aan naamsbekendheid. En dat is te merken. Half Almere kent haar en/of haar winkel. Als een regelrechte geuradviseur leidt Ingrid je door haar winkel. Merken, soorten, concepten, methoden…Ingrid maakt je echt helemaal lekker met haar enthousiasme.

  Zo zie je maar weer. De aanhouder wint. Met een gezonde portie positiviteit en doorzettingsvermogen kom je er wel. Zelfs als zelfstandig detaillist, wat heden ten dage geen sinecure is. Scents and Colors is net als Ingrid zelf, uniek in haar soort.

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X