La Aurelia – Design

 • Foto-07-05-18-14-40-04

Place Category: Interieur & LivingPlace Tags: almerehaven, behang, deblauwereiger, design, interieur, kleur en living

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Het kan van de behanger zijn, of iemand uit Den Haag. Niet als je het fantasievolle behang van La Aurelia – Design ziet. De Blauwe Reiger, toch al een broedplaats voor vele kunstvormen, heeft ook een onderneemster onder dak die het prachtigste behang maakt. Design, tekenen als wel digitaal of een combi daarvan, is in de handen van Aurelia Ebbe. Haar design wordt vervaardigd tot het mooiste behang van zeer hoge kwaliteit.

  De bedrijfsruimte van La Aurelia is al een openbaring op zich. Het voelt aan als sjiek op stand. Als Aurelia je dan eenmaal aanspreekt kun je ontspannen en opgelucht ademhalen. Je merkt direct dat Aurelia een nuchtere dame is met haar beide voeten op de grond maar die prachtige producten maakt die allure uitstralen. Allure, allure? In Almere? Ja Pareljagers, in Almere hebben we bedrijven met allure.

  La Aurelia maakt van de zelfgemaakte designs behang, maar ook kunstwerken, vloerkleden en nieuw in haar assortiment: textiel. Deze producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Als je lef hebt combineer je de grote prints. Als je verliefd bent geworden op een behangdessin maar je wilt het iets rustiger in huis houden, kun je er ook voor kiezen om van hetzelfde design textiel aan te schaffen en daar mooie kussens van te laten maken.

  De designs zou ik omschrijven als kleurrijk, luxe, uitdagend, oud Hollandsch, sjiek en apart zonder dat het echt kitsch wordt. Er zijn maar liefst drie collecties die La Aurelia via 25 verkooppunten in Nederland verkoopt. Aurelia is ook maatwerkspecialist, dat wil zeggen dat de designs volledig op maat van de muur of vloer gemaakt kunnen worden. Ook zijn er kleuraanpassingen mogelijk, en meer. Heb je bijvoorbeeld een raam of schouw voor de open haard in je muur? Geen probleem, Aurelia houdt hier rekening mee in het design. Zij denkt graag met haar klant mee. Persoonlijk contact vindt zij dan ook heel belangrijk.

  We hadden het er al over ‘behangen’.  Behang moet je behangen. Niet het allerleukste klusje of, beter, relatie-tester. Met behang van La Aurelia kom je toch iets dichter in de buurt van: handen uit de mouwen, goed de instructies volgen en genieten van het resultaat. Geen bloed, zweet en tranen dus. De rollen behang worden met instructies geleverd. Als je je hieraan houdt en je let een beetje op bij de eerste lijmaanzet op de muren dan komt het helemaal goed. Ben je toch nog enigszins onzeker over het zelf plakken, je hebt immers een kunststukje in je handen, dan levert La Aurelia er een professionele behanger bij.

  Aurelia, van oorsprong uit Ilpendam, werd in 2016 gekozen tot zakenvrouw van de provincie Flevoland, in de categorie zelfstandige professional. Nominatie en winnen heeft Aurelia geen windeieren gelegd. Het was een echte boost voor haar bedrijf. Persoonlijk heeft ze in de aanloopperiode tot de prijsuitreiking een heel leuke en leerzame tijd gehad. Workshops gevolgd en goede contacten gelegd met haar medestrijdsters.

  La Aurelia verkoopt “bloemetjesbehang”, maar het is toch echt veel meer dan dat. De visuals van Martine Oort zijn ook dit keer onmisbaar. Je hebt geen idee voordat je de foto’s ziet of (aanrader) showroom bezoekt wat er nu precies bedoeld wordt met het zelfontworpen behang. Schroom niet en stap de showroom binnen bij Aurelia. Drempelvrees? Wat in zijn geheel niet nodig is, maar toch. Haak dan aan bij het nieuwste initiatief van Aurelia:  ‘Fabulous Friday – Women in Business’.  Een maandelijks vrijdagmiddagborrel voor vrouwelijke ondernemers; eind van de week, netwerken, gezelligheid, even op adem komen en je vergapen aan de luxeproducten van La Aurelia. Aanrader!

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X