Sukha Wave

 • image4

Place Category: Sport & RecreatiePlace Tags: professioneel, rust en yoga

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Sommige vrouwen zweren erbij, anderen hebben een diepe afkeer van de rek en strek uurtjes ….YOGA! Al jaren voor velen HET ontspanningsmoment van de week, of zelfs dag. Mocht je nou tot kamp ‘yoga is vrouwenflauwekul’ behoren, probeer dan toch eens een lesje bij Sandra Wilson.

  Sandra maakt haar yogalessen voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk. Sandra is voor veel van haar leerlingen het lichtende voorbeeld van hoe yoga hoort te worden gegeven. De persoonlijke benadering van haar leerlingen staat bij Sandra voorop en daarnaast de ontspanning. Voor prestige, ‘kijk mij eens lenig zijn’, ben je aan het verkeerde adres. Voor de duidelijkheid, als je lenig bent moet je dat vooral in de oefeningen gebruiken. Ben je niet lenig, dan heb je het bij Sandra net zo fijn als wanneer je staand je voet in je nek kan leggen.

  Door de opbouw van haar lessen, haar stem en het afstemmen van haar les op de vibe van het desbetreffende moment van de groep raak je, of je het nou wilt of niet, ontspannen. Ze trekt je zo uit je drukke leven de rust in. Haar gedegen opleiding in India draagt daar zeker aan bij, maar ook haar positieve & realistische kijk op het leven EN haar levensswitch.

  Na een drukke periode in Spanje waar zij letterlijk meerdere ballen in de lucht hield, entertainment, DJ en wat al niet meer, kwam Sandra min of meer uitgeput in Nederland. Haar houvast op dat moment waren voor haar de te volgen yogaklasjes. Na een korte periode had Sandra haar eureka moment. Yoga it is! Ook om daarmee haar toekomst (opnieuw) op te bouwen. Zo kwam ze in India en zo kwam ze ook weer terug om haar leerlingen van haar wijze lessen te voorzien.

  Naast yoga geniet Sandra van het leven. Houdt van lekker veganistisch eten, weet raad met etherische oliën, heeft gevoel voor humor (gelukkig!) heeft een enorme drive om haar yoga activiteiten uit te breiden, is getrouwd met een heel lieve man, beheerst Spaans, Portugees, Engels, Duits en Nederlands tot in de puntjes, de Indiase taal als het op yoga aankomt. En Sandra heeft als kers op de taart twee prachtige kindjes die al samen soms met mama yoga oefenen.

  Wil je rust in je kop, kundige begeleiding, fijne groep om je heen, persoonlijke aandacht, echt een moment voor jezelf, een lach en/of een persoonlijk verhaal …. stap over je yoga hickups heen en volg een klasje bij Sandra Wilson. Je zult versteld staan hoe je lijf reageert op haar lessen. Wil je niet nog een nieuwe verslaving? Blijf dan weg van Sandra Wilson van Sukha Wave.

  Ik kan als leerling van Sandra nog uren doortikken, terwijl dit stukje eigenlijk al klaar was. Maar ik was iets belangrijks vergeten en wil het wel kort houden. Dus zomaar klakkeloos aan het eind zeg ik ook graag dat Sandra yoga is, maar bovenal nuchter. Ik laat het bij dit abrupte eind.

   

   

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X