MK Music & Zorgpianist

 • DSC1023
 • DSC1045
 • DSC1049
 • DSC1055
 • DSC1062
 • DSC1069
 • DSC1091
 • DSC1100

Place Category: Kunst & Cultuur

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Op naar Poort! Wat is daar nou te doen??? Heel veel natuurlijk, maar veel verborgen achter de voordeur. En daar willen wij met ‘Pareltjes van’ nou eindelijk een beetje vanaf. Dus we trekken een voordeur open en wat zien wij daar???????? De prachtigste vleugel die ik in jaren heb gezien. Of beter, de enige vleugel die ik van zo dichtbij heb mogen aanschouwen in mijn leven.

  Een zwarte vleugel. Bijna een kunstobject ansich. Wie hoort er bij die glanzende pracht? Mark Kirkenier. Nog niet heel lang woonachtig in Almere, maar totaal 100% ingeburgerd. Mark is een netwerker van het eerste uur en heeft zich dan ook razendsnel ingenesteld in Almere en de Almeerse kunst & cultuur ‘gang’.

  Mark bespeeld zijn vleugel op magische wijze. Mooie muziek. Maar naast muzieknoten pompen doet Mark iets heel bijzonders, hij is namelijk de zorgpianist. Wat houdt dat in???

  De zorgpianist is gespecialiseerd in het verzorgen van grote- en kleinschalige optredens bij zorginstellingen in het gehele land. Zijn publiek wordt er rustig van, of zingen er lustig op los tijdens zijn gigs.

  Mark is naast muzikaal ook nog slim. Per provincie spaart hij zijn afspraken met de zorginstellingen op en maakt er gewoon minivakanties van. Aankomende zomer gaat Mark bijvoorbeeld een maand naar de provincie Zeeland om daar optredens te verzorgen. Ondertussen boekt hij daar zijn hotelletjes en nipt ie ’s avonds moe maar voldaan aan zijn speciaal biertjes. Al werkend op vakantie. Wie doet dat hem na???

  Ok dat hoofdstuk hebben we gehad. Hoofdstuk zegt u? Ja Mark heeft nog veel meer in petto. Hij heeft aan huis, en nu komt het echte parel fähige aspect, een heus minitheater waar hij huisconcerten geeft. Eerst dat huis, een kasteel op zich. Allemachtig prachtig. En dan zijn concertzaaltjes. TE LEUK mensen.

  Vanuit zijn theatertje kun je de leukste dingen doen. Muziek maken natuurlijk, maar ook theatervoorstellingen geven. Open mic avonden, stand up comedian. Bedenkt het en het kan daar. Dus meteen beetje doordenken, hogere wiskunde, trekken wij de conclusie dat Almere Poort gewoon haar eigen theater heeft. Bij jou om de hoek!!! Mark heeft aangegeven dat hij qua zitgelegenheid in zijn arena een ware theateropstelling wil creëren. Dan kan het daar op Zeussingel helemaal losgaan.

  Mark, overigens een jong markant heerschap, stelt zijn deuren open voor wie ook maar een goed idee heeft. Maar denk erom, Mark is druk of zit in Zeeland op het terras dus hapsnap inpluggen is er niet bij. Maak een afspraak, trek tijd uit en dan kom je met Mark tot de mooiste dingen.

  MK Music & Zorgpianist

  Zeussingel 41 (Flapjeshuis)

  Regelzaken: Margot Freericks

  Visuals : Anite Neeve
  Tekst: Muriël van der Wal

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X