Mooi4Mij

Place Category: Mode

Profile
Profile
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 •  

  Mooi 4 Mij? Mooi 4 Mij? Aparte naam denk je dan voor een kralenwinkel. Iets met beads zou hip(per) zijn. Na een poosje binnen te zijn geweest snap je het. Het draait bij Mooi4Mij niet om kralen maar om dames die met een uitgesproken hobby rust vinden.

  Mooi4Mij is veel meer dan kralen. Je kunt er workshops volgen, sieraden kopen, vintage snuffelen en zo meer. De workshops zijn de kern van Mooi4Mij. Het leren maken van sieraden geeft een diepe voldoening. De dames zijn graag bij Mooi4Mij en komen ook steeds weer terug om de nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Want de kralenwereld staat niet stil. Trend op trend volgt elkaar snel op. Alle technieken zijn te leren bij Mooi4Mij. Alle technieken die de eigenaar Trix Harkema niet zelf kan geven, wordt door andere deskundigen gedaan.

  Buiten hardcore techniek is de winkel in het centrum van Almere Haven een lust voor het oog. Allerlei kralen, bandjes, knopen en sieraden in alle kleuren van de regenboog. Allemachtig prachtig. Neem daarbij de gezelligheid en openheid van de Trix Harkema dan snap je waarom de winkel Mooi4Mij heet. Een moment voor jezelf.

  De achtergrond van Trix Harkema, namelijk boekhouder, is een soort van moeilijk te plaatsen. Je merkt direct dat Trix Harkema, ongelofelijk creatief is en een mensenmens is. Na een abrupt einde van haar cijfercarrière is ze een winkel in kralen begonnen. Wat begon met kraampjes op muziekfestivals, is via een winkel aan de Kerkgracht in Haven uitgemond in een serieus grote winkel in de Marktstraat.

  Een specifiek bezoekje aan Mooi4Mij kan geen kwaad, zeker niet zonde van je tijd. Je raakt er geïnspireerd en je kan direct de omliggende winkeltjes even meepakken en uiteraard de speciaalzaken in kaas, vis en vlees.

  Mooi4Mij mooi voor Haven!

   

  Mooi4Mij

  Marktstraat 13

   

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X