Mar10e upcycling

 • Foto-07-09-17-16-37-55
 • Foto-06-04-18-14-28-43
 • Foto-06-04-18-14-28-47
 • Foto-06-04-18-14-28-59
 • Foto-06-04-18-14-29-17
 • Foto-06-04-18-14-29-27
 • Foto-06-04-18-14-29-54

Place Category: Interieur & LivingPlace Tags: almere, almerehaven, deblauwereiger, desteiger, krijtverf, meubeltjes en upcycling

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Martine Oort, een mooi voorbeeld van een gedreven ondernemer uit Almere. Met Noord Hollandse nuchterheid benadert modische Martine de trends en ontwikkelingen op de voet. In haar kloffie als ze aan het klussen is voor haar eigenbedrijf en tiptop geklede dame wanneer zij voor haar werkgever kleding of matrassen gaat verkopen.

  Je maakt Martine niks wijs over detailhandel, herenpakken, hippe meubelen en het hergebruiken van goederen en producten. Ze heeft een b(l)oeiende carrière doorstaan in de herenkleding. Van manager bij een populaire kwalitatieve herenkledingketen tot winkels met herenpakken voor iedere portemonnee. Ze weet mannen die rustig in een shabby look binnen komen wandelen om te toveren tot heertjes die eruitzien om door een ringetje te halen. En dat niet alleen voor een trouwpartij in de familie maar ook voor de echte kerels die de kantoortuinen onveilig maken.

  Naast deze kledingadviesfunctie heeft zij in het verleden ook zeer veel ervaring opgedaan met de digitale wereld. Programmeur was haar vak. De nulletjes en de eentjes vlogen haar destijds om de oren.

  Martine is multi tallented. Naast verkoop in de detailhandel en ICT heeft Martine ook handige handjes. Zij maakt van ‘ouwe meuk’ de mooiste hippe spullen voor in je huis. Met zaag, hamer en spijkers gaat zij eerst het oude stuk te lijf om het vervolgens met de juiste lik verf te upcyclen naar jouw meest speciale droommeubels die in ieder modern interieur het wow-effect geven.

  Als je in haar eigen huis rondloopt, kom je ogen te kort. Zoveel leuks en knussigs bij elkaar. Een lust voor het oog. Ze maakt van de gewoonste dingen iets bijzonders. Qua Kleur, vormgeving, toegepaste materialen EN grappige twists. Het verven van meubelstukken doet ze ook bij jou thuis. Ja je leest het goed. Dus geen gesleep met zware stukken, maar gewoon bij jou thuis! Hoe service gericht is dat!? En wellicht dat ze op het moment dat ze bij jou thuis aan de slag is jou ook nog snelle interieurs tips kan doen. Martine is de beroerdste niet. Wacht niet langer en google Martine Upcycling

  Had ik al gezegd dat Martine goed is met detailhandel én ICT? Eerder had zij reisgeheim al gelanceerd en loopt zij al jaren rond met het beste idee van Nederland op het gebied om ‘leuke locaties voor het grote publiek toegankelijk maken’. In de toekomst zult u daar zeker meer over horen. Vooralsnog worden de ideeën in diep geheim uitgewerkt.

  Naast herenkleding, ICT, up-cycling, reisgeheim, vlotte mode en een superleuk huis heeft Martine twee jongvolwassen kinderen die toch ook nog enige zorg en aandacht nodig hebben. Je bent tenslotte moeder of niet. Hebben haar zoon en dochter het uitermate naar hun zin in Martine haar gezellige huis, en dus kan zij mooi zicht op haar kroost houden. En alsof dat niet genoeg is heeft Martine nog meer zorgtaken. Martine is gek op hondjes. Niet alleen haar eigen twee dartellende viervoeters maar ook de opvanghondjes in Roemenië. Zij zet zich met hart en ziel in voor  https://www.facebook.com/hondenbrokkenmakers, een organisatie die straathonden steriliseren om meer ellende tegen te gaan. De club wordt geleid door een zeer gedreven dame en Martine helpt in haar kielzog ter plekke heel veel honden.

  Als je dit zo leest denk je misschien ‘Martine ontspan, Martine ontspan, stress in de hut’.  Het tegendeel is waar. Onder het genot van een goed wijntje -GOED want ze heeft er verstand van- kan ze uren bladeren op Pinterest. Samen met andere visuals haar lijflijn en inspiratiebron voor veel creatieve uitspattingen en basis voor eigentijdse ideeën.

  En tijdens het plaatjes kijken droomt ze van een kneuterig huisje in Friesland, waar zij haar bedrijf Mar10e upcycling nog beter vorm kan geven. En mocht het ‘project Friesland’ ooit van de grond komen dan gaat ze daar ook een B&B met caravans starten. Ja mensen, het is echt te veel om op te noemen. En deze dame woont zomaar in Almere. Is net als de stad goed bereikbaar en vanuit haar opgedane kennis en kunde weer een inspiratiebron voor bewoners van Almere.

  Als je meer informatie wilt over alle zaken die Martine bezighouden check:

   

   

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X