Keet 67

 • 29633187_10212389386713809_1799169444_o

Place Category: Interieur & LivingPlace Tags: 10destraatje, almerestad, bohemian, centrum, interieur en kleur

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Keet 67 is een pop-up winkel. En pop-up is hip. Erg hip. Florence Timpie heeft anderhalf jaar geleden alles op alles gezet om uiteindelijk haar eigen winkel te kunnen bestieren. Het is een pop-up conceptstore. Alles op het gebied van Bohemian kun je bij Keet 67 krijgen. Stoere boots, lange vesten en laten we de opvallende sjaals niet vergeten. Mix and Match. Oud met nieuw combineren. Doorleefde items. Ook gepimpte meubeltjes in de mooiste kleuren kun je bij Keet 67 scoren. En met recht scoren.  Van alles is maar 1. Een super gevarieerd assortiment. Weg = weg. Op = op. Je bent verzekerd van een uniek product.

  En over hoe een mensenleven kan lopen. Hier een succesvol voorbeeld. Zo’n twee jaar geleden leerde ik Florence kennen. Na haar scheiding heeft ze zelf het heft in handen genomen en heeft ze haar droom waargemaakt. Echt niet te geloven. Ze heeft haar eigen winkelconcept, een ander huis waar ze superlekker woont, de bootjes voorbijvaren en op privévlak trekt alles aan. Met een surpriseparty -niet heel lang geleden- georganiseerd door haar dochter lijkt het alsof ervan al het drama uit het verleden weinig meer over is. In rook opgegaan.

  Zoals je leest is Florence een regelrechte doorzetter. Creatieve geest. Zes dagen in de week open en op maandag inkopen doen. Tuft ze door het hele land op zoek naar interessante waar. Spullen die ze kan opknappen achter in haar winkel.  Ze draait haar hand er niet voor om. Staat ze lekker te kwasten, komt de ene na de andere klant binnen. Ze laat letterlijk alles uit haar handen vallen voor die klant. De klant is koning en gaat voor alles. Ook voor de kwast. Als ze dan denkt: ‘ik laat het verven maar even, want zometeen klanten’, dan blijft het juist rustig in de winkel. Alsof de duvel ermee speelt. Dan zit ze rustig achter haar prachtige grote oude nieuwerwetse kassablok met haar ……. 3 keer raden…. telefoon. Ze doet magic met social media. In now-time heeft ze facebook, een likepagina en Instagram omgetoverd tot een digitale Keet 67 en gaat daarmee als de spreekwoordelijke brandweer. Iedere dag nieuwe originele berichtjes met veel likes.

  Deze drukke dame, inmiddels 50 wat je haar niet zou geven, kan ook nog tijd vinden voor al haar viervoeters. Katten en een hondje. En ziet er altijd verzorgd en modern gekleed uit. Met weinig middelen geeft ze overal een hippe slinger aan. En die hipheid komt in de zomer van pas, als ze met haar vriendinnen een festivalletje pakt. Wat nou thuis zitten achter de geraniums? Florence niet gezien. Nee hoor, actie in de hut.

  Florence, inmiddels onderneemster pur sang, heeft haar hart verpand aan Almere Haven. Je haalt haar daar niet meer weg. En zoals het een echte ondernemer betaamt, volgt Florence haar hart. Op gevoel. Dus wie weet zien we Keet 67 nog weleens in Haven.

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X