Embelezar

 • Bestand-04-12-17-11-18-12

Place Category: Interieur & LivingPlace Tags: almere, almerestad, hip, interieur, living, servies, tapas, tapasservies en veluwsekant

Profile
Profile
Photos
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • Gezelligheid daar draait het om bij Embelezar en eigenaresse Armanda Schaafsma. Embelezar Portugees voor ‘Mooi maken’ maakt met haar producten ook mooi. Sfeervolle seizoen spulletjes voor in je huis. En vrolijke tapasserviezen die het hele jaar door te krijgen zijn.
  Eerst nemen we Armanda onder de loep. Beroemd en berucht in Almere. Een duizendpoot pur sang. Zit je er klaar voor, want hier komt ie. Armanda werkt als vrijwilliger bij het klokhuis. Het maakt het niet uit hoe en op wat voor plek. Als gastvrouw, kassière, met de leerlingen. Ze vindt alles leuk en leert overal van. Ook is ze bestuurslid bij het Dierenasiel, waar momenteel niet de meest lichtzinnige dossiers worden behandeld. Als secretaris nog wel. De zieke hulpbehoevende buurvrouw wordt geholpen. En jaarlijks is ze aanvoerder van het hoofdkwartier van de KWF-collecte. Armanda en kornuiten, net zulke kordate dames, marcheren dan door de straten en winden aan de deur iedereen en alles om de vinger en zamelen dus veel geld in voor belangrijke zaken. Maar boven alles staat Armanda voor haar gezin. Lieve man Frans Schaafsma en mooie talentvolle dochter Amber Schaafsma. Een grote hond en een kleine hond. Het spul compleet. Kom niet aan hen want je komt aan Armanda. Dat je het weet. En als je dat niet weet, dan laat ze je het wel weten. Don’t mess with her.
  En dan de business. Armanda heeft met Embelezar van haar hobby haar werk gemaakt. Haar huis werd niet ieder seizoen maar zo’n beetje om de twee weken omgetoverd tot sfeervolle hut met weer allerlei leuke nieuwe items. Iedereen vond en vindt het zo gezellig bij haar, dat ze dacht ik kan ook knusheid verkopen. Zo gedacht zo gedaan. In haar showroom op de Palmpolstraat, boven het kantoor van haar man, waan je je in een heuse feeërieke sfeer. Glaswerk, stoere stalen rekken, houten kaarsenkandelaars, porseleinen bordjes, kaarsen, vogeltjes en ga zo maar door. Nou kan je tegenwoordig overal voor sfeer terecht, maar bij Emelezar is het allemaal net een tikkie anders. Stoerder, grappiger en in Almere nergens anders verkrijgbaar.
  Je kan op afspraak naar de showroom. Je krijg een lekker kopje koffie of thee naar keuze en krijg je antwoord op al je vragen en goede adviezen. Embelezar gaat voor kwaliteit en is erg service gericht. Soms organiseert Armanda ook opendagen c.q. openavonden waarbij de gezelligheid hoogtij viert. Voor specifieke groepjes of clubjes zijn er partyverkopen. Dit alles betekent dat Embelezar geen winkel is maar dat je eigenlijk wel altijd terecht kan.

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X