Saykaas.com

 • Foto-07-05-18-14-47-06
 • Foto-07-05-18-14-47-13
 • Foto-07-05-18-14-47-29
 • Foto-07-05-18-14-47-36
 • Foto-07-05-18-14-47-57
 • Foto-07-05-18-14-48-17
 • Foto-07-05-18-14-48-33
 • Foto-07-05-18-14-49-06
 • Foto-07-05-18-14-50-06

Place Category: Kunst & CultuurPlace Tags: almerehaven, cultuur, deblauwereiger, festivals, fotografie, humor en kunst

Profile
Profile
Photos
Video
Kaart
Beoordelingen
Gerelateerde lijst
 • De op festivals o, zo gewilde en populaire fotobooth waar je in een hokje geflitst wordt en je direct je foto mee kan nemen is een uitvinding van JAWEL een Almeerder. Deze week weer eens een regelrechte import Almeerder. Uiteraard uit Amsterdam en hij kwam hier wonen vanwege de kinderen. Hoe cliché op papier, maar zo origineel in levenden lijve. Jasper van Es is zijn naam!

  Jasper heeft werkelijk alle grote festivals gehad. Van Lowlands, Pinkpop, Mysteryland, you name it en hij is er geweest. Dit jaar misschien ook DTRH!? Misschien, misschien, misschien. Voor ons soort mensen is dat natuurlijk nog steeds een beetje magisch….. alle belangrijke festivals in 1 jaar doen. Als wij met onze banen, kinderen, sport en druk sociaal leven 3 festivals pakken per jaar is het al veel. Ik benijd Jasper. Of toch niet…… al die festivals dat zijn er anno 2018 10 per weekend, vet eten, veel drank, herrie, jongvolwassenen die in de rij staan bij je fotobooth. Als ik Jasper schuin aankijk en om zijn echte mening vraag, zegt Jasper nog steeds volmondig JA HET IS LEUK om iedere week op festivals te staan.

  Lachend op de foto. Hoe anders? Maar vooral #hoedan? Say Cheese, de wereldberoemde uitspraak om een glimlach op je gezicht te toveren werd al snel verbasterd tot Saykaas.com. Do try this at home, voor de spiegel. Da’s andere koek euh kaas. En dus nog meliger en leuker en nog meer festival fähig. Lange rijen voor de Saykaas.com-bus gegarandeerd. Alle jongvolwassenen voelen zich geroepen om op de foto te gaan bij Jasper.

  En na die foto wellicht een dansje wagen bij de bus van DJ kringloop. Alle bekende nummertjes uit de jaren 80 op vinyl komen voorbij. Stel je gaat trouwen en bent niet zo van de coverbandjes. Bryan Adams omdat het publiek het zo lekker doet op die man….. Nee please! Doe ons maar DJ Kringloop. Dolly Dots, Golden Earing, Cindy Lauper, Spandau Ballet (heb je ff) op singletjes. Niet gemixed niks. Het ene plaatje na het andere plaatje MET verzoeknummers. Man, je hart gaat toch open. Vroeger hadden we de bus-madelief, en nu kan dus ook DJ-booth-madelief. Lekker nummertjes aanvragen.

  Naast Saykaas.com en DJ Kringloop heeft Jasper weer een nieuwtje. Het crème de la crème op het gebied van geinige foto’s maken. De Matrixbooth. De lolligheid zit hem niet in de techniek, want een batterij van 7 Canon’s op een rij, gekoppeld door en met een spaghetti aan snoeren aan een laptop. Nee, de lolligheid zit hem in het resultaat. Spring in de lucht en ‘klik’ de foto wordt gemaakt, dan heb je daarna direct een digitale versie daarvan. Een soort van 3D-gifje. Martine en ik houden zo’n soort foto nog tegoed. En jullie dus ook.

  Jasper van Es reist door het hele land met zijn festivalacts. Maar meer en meer weten Almeerders zijn hippe VW-busjes (!!!! echt en hij is niet eens een hippie) te vinden en te boeken. Zaterdag 22 September is hij present tijdens het Groentesoep Festival 2018 (!!!!!). Te leuk, wij kunnen niet wachten. Als we daar de matrixbooth kunnen strikken, hebben we een act van wereldformaat.

  De goedlachse Jasper van Es, te veel kaas gegeten denk ik vroeger, heeft er ook zin in. Saykaas in zijn booth, dans bij DJ Kringloop en spring in de lucht bij de matrixbooth. Succes verzekerd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X