Casa Mirador Bed & Breakfast

 • 28471913_274620213074182_3265709938638323712_n
 • Foto-23-02-18-14-20-15
 • Foto-23-02-18-14-21-16
 • Foto-23-02-18-14-21-04
 • Foto-23-02-18-14-20-59
 • Foto-23-02-18-14-20-55
 • Foto-21-02-18-16-51-35
 • Foto-21-02-18-16-50-42

Place Category: SlapenPlace Tags: almere, almerenoorderplassenwest, almerestad, architectuur, b&b, markermeer, ontbijten, overnachten, slapen en uitzicht

Profile
Profile
Photos
Video
Kaart
Beoordelingen
 • Voor het mooist uitzicht van Almere en omgeving moet je ook in Almere Stad bij het WTC zijn, maar beter nog kun je naar de Noorderplassen – West gaan. In deze wijk zit een super de luxe bed & breakfast genaamd Casa Mirador. Vrij vertaald huis met uitzicht.

  En uitzicht heeft het. Magnifiek. Het Markermeer in optima forma bij Casa Mirador Bed & Breakfast. Laten we bij het begin beginnen. Het pand is nou niet bepaald een doorsnee Almeers huis. De bovenverdieping is buiten rooilijn gebouwd en ziet eruit als een stuurhut van een groot zeeschip. Het pand is groot, apart en goed afgewerkt. Bij binnenkomst spat de creativiteit ervan af.

  Het ontwerp van het pand is zogezegd niet standaard, mensen uit de bouw weten hoe ingewikkeld dat nog steeds is, en daarmee ‘caro’. De inrichting is zeer zorgvuldig opgebouwd. Je kijkt je ogen uit. Allerlei bijzondere spullen, gebruiksvoorwerpen en meubels. Voor Almeerse begrippen a-typisch. #cru #maarwaar. Kosten nog moeite zijn gespaard bij het opbouwen van de warme Casa Mirador Bed & Breakfast. Het idee is ooit ontstaan in Zuid-Amerika en verder doorontwikkeld in het nuchtere Flevolandse polderland.

  De benedenverdieping biedt een 2-persoonskamer. Op de eerste verdieping nog een 2-persoonkamer en een 1-persoonskamer. Alles is aanwezig. Lekkere bedden, kraakhelder beddengoed, tv, wasgelegenheid en ruimte. Voor alle logees is er een aparte luxe badkamer en apart toilet. Het kan niet vaak gezegd worden alles is zogezegd vers en brandschoon. Menig hotel kan hier een puntje aan zuigen.

  Martine en ik krijgen in de serre aan de keuken een lekker kopje koffie en horen veel verhalen van Hans Bouman. De gasten kunnen in diezelfde keuken ’s ochtends een luxe ontbijt nuttigen. Soms is het een gezellig boel zo ’s ochtends als iedereen aan de bartafel zit en een andere keer weer lekker rustig.

  Gasten komen van heinen en verre om te overnachten bij Casa Mirador Bed & Breakfast. Toeristen die wel de lusten willen van Amsterdam maar niet de lasten. In die mooie stad is het duur overnachten. Zakenmensen die ook de stad Amsterdam aandoen voor zaken maar rustig willen slapen of mensen die Almere als tussenstation nemen eer ze naar hun eindbestemming gaan. En dan heb je nog gasten die een dagje Almere doen. Om nou alleen voor het Klokhuis naar Almere te komen? Nee, dan wordt de dag volgepland en na een lange volle dag lekker slapen bij Casa Mirador.

  Moderniteiten als booking.com worden ingezet om al die gasten de Bed & Breakfast te laten vinden. Casa Mirador had in 2017 maar liefst een 9,5 bij Booking.com. Een 9,5! En dan vertelt Hans ons ook nog dat de B&B met regelmaat een 10 toegekend krijgt, maar dat die 10 heel snel teniet wordt gedaan door een gast die een 7,8 geeft omdat die een witte bol in plaats van een krentenbol prefereert. We noemen maar wat natuurlijk, maar op deze manier krijg je een beeld van de ranking bij booking.com. Casa Mirardor Bed & Breakfast streeft in 2018 weer naar een 9,5.

  Hans leidt ons als een trotse herbergier rond. Room with a view, lekkere bedjes, rust maar toch gezelligheid, exclusiviteit, Zuid-Amerika in ons eigen Almere. Als je de kans krijgt, gaat dat zien!

   


 • Geen gegevens gevonden, pas svp de zoekgegevens aan
  Hier is googlemaps niet geladen, excuses voor het ongemak
 • 2 Reviews on “Casa Mirador Bed & Breakfast”

  1. Berna van Es Casa Mirador Bed & Breakfast
   Overall Rating:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Wat een prachtig en bijzonder huis.
   Fijne mensen, die je hartelijk welkom heten.
   Een feest om daar te overnachten en mooie plekken van de omgeving te zien.
   Hans Bouman van Casa Mirador heeft nu zelf een taxibedrijf en kan mij de volgende keer tegen een goede prijs heen rijden, waar je maar wilt.
   Ik raad het iedereen aan, om daar een keer naar toe te gaan.
   Alleen het het prachtige huis is al de moeite waard.

  Leave a Review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X