Color & Co.

Color & Co.

Altijd al een interieur willen hebben dat er echt uitspringt? Color & Co. brengt die wens nu in vervulling. De eigenaresse van Color & Co., Ingrid Soekroella, zoekt bedrijven die van hun kantoor, ontvangstruimte, lunchroom, etalage en ga zo maar door een absolute beleving willen maken. Interieur inrichten zit in het DNA van Ingrid. Haar stijl is eclectisch oftewel een mix van sfeertjes en kleuren die onderling van elkaar verschillen, maar toch ook weer goed bij elkaar passen. 

Dus wil je als deelnemer aan ‘Pareltjes van’, weer eens iets anders om tegenaan te kijken? Schakel dan NUColor & Co. in. Ingrid gaat om-niet (exclusief materialen) voor je aan de slag. In ruil daarvoor wil Ingrid goed fotomateriaal maken. Mocht de desbetreffende ruimte erg groot zijn, dan zal er een klein prijskaartje aan hangen. 

Voor de ‘Parelfan’, oftewel de consument wordt voor een restyling klus € 250,- exclusief materialen gevraagd. 

De rode draad van Color & Co., de naam zegt het al, is kleur! Ingrid wijkt daar niet van af. Zij is op zoek naar de klant met het etiket ‘durfal’. Wit, grijs en taupe is – als het aan Ingrid ligt – niet zo’n goed idee. Mocht je het nou erg spannend vinden om je mooie strakke witte interieur los te laten, maar je wilt toch iets anders: begin dan bij het kleinste kamertje in je huis. Niks leuker dan dat je jezelf en je visite verbaast met een totaal nieuwe look & feel als je de deur van het toilet opentrekt. VERRASSING!!!!! 

Nieuwsgierig naar de creativiteit van Ingrid van Color & Co.? Neem een kijkje in haar winkel en ervaar de bijzondere sfeer. 

Color & Co.

Zadelmakerstraat 20

1315 AP Almere Stad 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *